Wandelwol

WandeWandelWol preventie en antidruk wol is toepasbaar op iedere voet die last heeft van pijnlijke drukplekken, blaren en ter preventie van de plekken waarvan je weet dat ze zullen ontstaan. Stop met datgene wat je doet. Leg WandelWol-wol op de zere plek. Trek de sok erover aan. En ga weer door. Wolproducten van Wandelwol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend. Wanneer

(Opkomende of ontstane) blaren waarbij de huid nog intact is Likdoorns (slechts ter ontlasting, advies; laat deze deskundig verwijderen door een pedicure) Branderig gevoel onder de bal van de voet Pijnlijke drukplekken Ter ontlasting bij een hielspoor (bezoek een podotherapeut) Pijn bij hiel- of hakklachten (laat deze altijd aan een huisarts/podotherapeut zien) Bij stootnagels aan de voet door het sporten Drukplekken tussen en onder de tenen of onder de bal van de voet Hoe werkt het Trek de schoen en de sok uit van de voet die pijnklachten geeft. De WandelWol-wol wordt aangebracht op de huid waar de pijnlijke plek bevindt. Hoeveelheid WandelWol-wol naar eigen gevoel aanbrengen. De wol mag in het begin zich laten voelen, maar mag geen hinder geven. Trek de sok weer over de WandelWol-wol op de juiste plek aan. De WandelWol-wol gaat zich hechten aan de sok waardoor de wol op de plek blijft zitten. U hoeft geen pleisters te gebruiken, want de sok fixeert het WandelWol product. Trek de schoen weer aan. U bent weer klaar om verder te gaan!

Voor wie Voor iedereen die anders met pijnlijke voeten de dag door moet komen; Wandelaars Sporters Shoppers Bouwvakkers etcera… iedereen! Let op: WandelWol-wol is een product afkomstig van schapen en bevat Lanoline, ook wel bekend als wolvet, mocht u hier allergisch voor zijn dan dit product niet gebruiken!(Test dmv een plukje in de holte van uw elleboog voor 24 uur . Bij uitslag product niet gebruiken). Bij gevoelloosheid aan de voet door diabetisch of andere aandoeningen, alleen toepassen na goedkeuring van desbetreffende discipline.

U kunt nu ook een afspraak maken via de site

of stuur een email naar info@beautysalonmargit.nl.

Praktische informatie

Pedicure

Pedicure

Bij Beautysalon Margit kunt u terecht voor verschillende soorten pedicure behandelingen.

Schoonheid

Schoonheid

Beautysalon Margit is een professionele salon die ontspanning, privacy en comfort garandeert.

Prijslijst

Prijslijst

Bekijk onze prijslijst voor pedicure behandelingen, schoonheidsbehandelingen en speciale technieken.