Medisch Sport Pedicure

Uniek bij Medisch pedicure sport Margit

Veel sportblessures aan de onderste extremiteit Bijna 75% van alle sportblessures komen voor aan de benen en voeten. Een voetblessure komt in het bijzonder voor bij wandelaars, hardlopers, voetballers en beoefenaars van sporten die veel springen. Belangrijke oorzaken voor het ontstaan van sport blessures aan de voet zijn slechte schoenen, een verkeerde stand van de voeten, voetafwijkingen als platvoeten, holle voeten, te veel inspanning of verkeerd neerkomen. Ook huid-en nagelproblemen komen vaker voor bij sporters. Bijvoorbeeld ingroeiende nagels, blauwe nagels, loslatende nagels, maar ook overmatige eeltvorming en blaren komen veelvuldig voor.

– Je kunt er terecht voor een “PitchStop behandeling”: alleen een ingegroeide nagel, eeltplekje of likdoorn verwijderen (dit is een 5 tot maximaal 15 minuten durende behandeling).

– Vaardigheden als het maken van nagelbeugels ter correctie van de stand van de nagel en orthese voor drukontlasting tussen de tenen horen ook tot haar kwaliteiten.

– Vaardigheden als schoenkennis specifiek voor sporters, preventie voor het voorkomen van sportblessures. Een voetcheck met adviezen betreft u sport. Tapen waar het nodig om toch u sport te kunnen uitoefenen.

– Omdat Margit haar kennis blijft bijspijkeren door cursussen en opleidingen te volgen, weet je als klant dat jouw voeten altijd de beste en modernste behandeling krijgen

U kunt nu ook een afspraak maken via de site

of stuur een email naar info@beautysalonmargit.nl.

Praktische informatie

Pedicure

Pedicure

Bij Beautysalon Margit kunt u terecht voor verschillende soorten pedicure behandelingen.

Schoonheid

Schoonheid

Beautysalon Margit is een professionele salon die ontspanning, privacy en comfort garandeert.

Prijslijst

Prijslijst

Bekijk onze prijslijst voor pedicure behandelingen, schoonheidsbehandelingen en speciale technieken.